Gezond leren eten voor de rest van je leven.

Energie, door het gewoon te gaan te doén!

Wil jij dit ook:

Je hebt een leuk en druk leven. Voeding krijgt hierdoor niet de plek die je zou willen of verdient.

Je wil graag gezond eten, je lijf voeden, met gezonde maaltijden, maar waar te beginnen? Je hebt niet bepaald alle tijd van de wereld.

Je hebt het al vaker geprobeerd, maar door gebrek aan kennis merk je dat je toch weer in oude eetgewoontes terugvalt. Je zou graag iemand hebben die je uitlegt en leert WAT gezonde voeding is, HOE je het zelf kunt toepassen!

Je wil een goede basis meegeven aan je kinderen, ze leren wat gezonde voeding is en alternatieven bieden voor die hoeveelheid snoep en suikers die zo gemakkelijk te krijgen zijn.

Je wil gewoon goed zorgen voor het huis dat lichaam heet. Je hebt er maar één van en het moet nog heeeel wat jaren mee. Wat je eet, word je. Dit verklaart gelijk waarom je zo weinig energie hebt.

Bovenal wil je gewoon een leuke moeder, partner of energieke vriendin zijn en vol enthousiasme leuke dingen ondernemen zonder blokkade van energiegebrek.

“Ik geloof in koken met verse producten, zonder geknutsel door mensenhanden. Een soep-uit-zak, dat uit meer dan 30 ingrediënten bestaat… wat eet je dan eigenlijk???”

Ik leefde ik mijn leven gewoon zoals dat van mij verwacht werd. Werken, voor de kindjes zorgen, huishoudelijke zaken. Officieel sportte ik twee keer per week. Beter gezegd, ik sponsorde de sportschool. En als ik er wél was, hing ik ietwat doelloos aan apparaten zonder enig effect te merken. Dat ik uiteindelijk geen stap meer over de drempel zette, kwam omdat ik er gewoonweg geen puf voor had. Als ik uit mijn werk kwam, gegeten had, waren de spreekwoordelijke knollen op. Een lang verhaal kort: ik had niet genoeg energie in mijn lijf om te doen wat ik graag wilde: er op uit met mijn gezin, lekker sporten, een hobby oppakken, een cursus gaan doen, of gewoon een filmpje kijken op vrijdagavond zonder weg te dutten en de binnenkant van mijn ogen te bekijken… En het allerergste van alles was nog, dat ik het niet eens bewust doorhad. Iedereen is toch per slot van rekening moe?

Dit alles veranderde, toen ik mijn voeding om ging gooien, omdat ik meedeed aan een challenge. Eten volgens voedingslijsten, doelgericht sporten. Al na een week of twee merkte ik dat mijn dipjes minder werden, dat ik geen drang meer had naar de snoeppot of een bouillonnetje, ik begon zelfs een paar kilo af te vallen. Maar het allerbelangrijkste voor mij: ik voelde me energieker dan ooit tevoren! En met de week werd ik er bewuster van. De verandering deed zoveel met mij, gaf me een complete boost op mijn leuke leven so far! Na afloop van deze periode was ik zó enthousiast geworden over de combi van eten met sporten, hier wilde ik absoluut mee doorgaan. Ik wilde niet meer als de oude Esther ‘s avonds uitgeblust op de bank hangen, ik kon me gewoon niet voorstellen weer terug te vallen.

De volgende uitdaging bood zich nu aan: mijn gezin. Hoe maak ik het werkzaam voor man en kinderen? Want, je gaat niet eindeloos aparte dingen kopen en koken, omdat mama met een programma bezig is. Het is juist de kunst om het gelijk werkbaar te laten zijn voor de hele familie. Daarbij komt, het leven gaat gewoon door, aan de afspraken, verantwoordelijkheden, enz. veranderde niets. Dus volgden er vele avonden online zoeken naar schema’s, recepten, heb ik heeeel wat (kook)boeken gelezen, alles om de toch wat saaie recepten van de sportschool om te buigen naar variatie, voedzaamheid en vooral gezinsproof!

De volgende uitdaging bood zich nu aan: mijn gezin. Hoe maak ik het werkzaam voor man en kinderen? Want, je gaat niet eindeloos aparte dingen kopen en koken, omdat mama met een programma bezig is. Het is juist de kunst om het gelijk werkbaar te laten zijn voor de hele familie. Daarbij komt, het leven gaat gewoon door, aan de afspraken, verantwoordelijkheden, enz. veranderde niets. Dus volgden er vele avonden online zoeken naar schema’s, recepten, heb ik heeeel wat (kook)boeken gelezen, alles om de toch wat saaie recepten van de sportschool om te buigen naar variatie, voedzaamheid en vooral gezinsproof!

Mijn achtergrond als apothekersassistente heeft mij ontzettend aan het denken heeft gezet. Je bent zelf meer leider over je gezondheid, je fitheid en vitaliteit dan je misschien denkt. Ik loop al heel wat jaren mee inmiddels. Altijd al geïnteresseerd in gezondheid, vind het heerlijk om in dit kader met en voor mensen te werken en nu extra door met voeding aan de slag te zijn. Ik heb de verandering bij mezelf gezien, ben me hier in gaan verdiepen en heb op een heel nieuwe manier naar gezondheid leren kijken. Ik heb een rugzak vol kennis over ziektes en aandoeningen, geneesmiddelen en heb dit aangevuld door er zelf mee aan de slag te zijn, opleidingen te volgen en me te verdiepen in wat je zelf kan doen om klachten en zelfs ziektes te voorkomen door preventie en zelfleiderschap te pakken. Het is niet het één of het ander. Regulier is niet slechter of beter, complementair ook niet. Ik ben super trots om de brug tussen deze werelden te mogen bewandelen en het beste uit beide werelden te mogen halen!

“Met voeding is het net als met veel in het leven:

Kleine stapjes per keer gaan je grote resultaten geven…”

Wat ik wil voor jou:

Ik heb mijn programma’s zó ontwikkeld, zodat je de gouden combinatie krijgt van DOEN en LEREN. Weten waarom bepaalde keuzes in voeding betere zijn dan andere, maakt dat het gemakkelijker te veranderen is voor je. Klakkeloos de ingrediënten van een recept volgen en niet weten waarom je bepaalde vetten wel of niet zou moeten gebruiken, zorgt ervoor dat je gemakkelijker in oude patronen vervalt. Kennis is macht, kennis over je voedingspatroon,is macht hierover. Heeeerlijk vooruitzicht toch?!

Maar enkel droge theorie over macro’s en micro’s, daar zit geen hond op te wachten. Ok, wel een foodie-nerd als ik, maar ik hou het voor jou zoveel mogelijk toepasbaar en kun je er gewoon gelijk lekker mee aan de slag! Door deze kennis kun je betere keuzes maken,verantwoord je boodschappen doen, kun je zelf ingrediënten vervangen in een recept waar dat nodig is. Met andere woorden, je snapt wat voeding is, en wat vulling is!

Een tweede pijler is stap-voor-stap! Wil je in één keer het roer om? Dan ben je bij mij aan het verkeerde adres…

Daar geloof ik niet in. Het roer kan om, maar dit is voor kortdurende resultaten, zoals snel gewicht verliezen. Een verandering in gewoonte zoals je eetpatroon, is dermate ingeslepen en geautomatiseerd, dat het tijd kost om nieuwe gewoontes eigen te maken. Daarom beginnen we bij het ontbijt, en eindigen na vier maanden met iets dat heet Timemanagement. Iets wat op het eerste gezicht niets met voeding te maken lijkt te hebben, maar tijd = key, als we het hebben over gezond eten hebben in combinatie met de complexe agenda die jij ongetwijfeld ook hebt te hanteren.

Alles draait om een zekere balans hierin. Vergeet niet dat we in de 21e eeuw leven, dat er altijd invloeden en omgevingsfactoren zijn die van invloed zijn op alle goede wil van de wereld! De spreekwoordelijke boog kan niet 100% van de tijd gespannen staan, dus af en toe een heerlijke snack die je never-nooit-niet in mijn adviezen zult tegenkomen, daar kan ik maar één ding over zeggen: Geniet ervan! We hanteren de 80-20 regel, wat betekent dat er zeker ruimte is voor een snack, biertje of wijntje, whatever, als de basis maar goed is en je hier altijd weer op terugkomt. Heerlijk vooruitzicht toch?! 

Wat heb ik voor jou in petto?

Al mijn lessen, stappen die ik zelf heb gezet op weg naar een gezond en energiek lijf, plus de kennis uit verschillende opleidingen die ik daarna heb gedaan, heb ik gebundeld in een super praktisch online programma. Een programma dat ontwikkeld is, om voor eens en altijd af te rekenen met hoe je nu eet, op weg naar meer energie en vitaliteit! Kennis, gecombineerd met lekker gaan doen, je dit stap voor stap eigen maken, zorgen ervoor dat je je hier zeker over gaat voelen en je je eigen weg eigen maakt. 
Het programma is verdeeld in 6 lessen. Elke drie weken komt een nieuwe les beschikbaar in de online-omgeving. Het vraagt dus geen uren van je tijd, maar wel om elke les te volgen, video’s te gaan kijken, op zoek te gaan naar én of course… de keuken in te duiken! Je kunt nog zoveel lezen en kijken en volgen over voeding, het draait toch om het DOEN. Het kopen, klaarmaken én eten van jouw favoriete gezonde maaltijden

Ik heb gemerkt dat er heel wat vrouwen zijn die nog een stap te zetten hebben in zelfleiderschap. Altijd maar voor een ander klaarstaan, niet baas zijn over eigen agenda. Komt dit jou bekend voor? Ik heb er ook mee moeten dealen. En je denkt nu wellicht, wat heeft die met voeding te maken? Ik kan je uit ervaring vertellen: alles. Zolang voeding niet de prioriteit krijgt die het verdient, zal het altijd het ondergeschoven kindje blijven en niet de plek krijgen die het verdient. Deels heeft dit met intrinsieke motivatie te maken, de wil om het te laten slagen. Anderzijds met zelfinzicht, je tijd, en het stellen van prioriteiten.Ik spreek teveel vrouwen die al zoveel geprobeerd hebben, en stappen genomen om het nu wél te laten slagen, maar toch vroeg of laat weer terug zijn bij af.

En dit soort aanpassingen zijn in het begin best spannend en buiten je comfort zone. Alles wat je anders moet gaat doen, gaat tegen je natuur in. Maar het gaat je zoveel opleveren. Geen reactief leven meer, maar zelf aan het roer staan. Want, ook jouw tijd en leven is belangrijk, niet alleen die van de mensen waar je zoveel van houdt, of die van je werkgever ;). Daarom heb ik dit essentiële onderdeel toegevoegd in het PLUS-pakket. Het gaat niet alleen over voeding, dit kun je je leven breed doortrekken. 

Gedurende ruim vier maanden elke drie weken dus een nieuwe les. Hieronder kun je zien hoe de lessen opgebouwd zijn en hoe je uiteindelijk zelf leider en baas wordt over wat je eet, met als resultaat vitaliteit, energie en zin om weer 101 dingen te ondernemen!

OVERZICHT VAN ALLE LESSEN

Les 1:

Let’s get started!

De eerste les staat ga je onderzoeken wat precies je doel is komende periode. We doen de intake, je wordt wegwijs en bewust in wat je nu eet. We gaan aan de slag met ontsuikeren en maken een start met het ontbijtplan. De eerste twee lessen ga je je lekker hierop uitleven. 

Les 2:

Tussenles

In de eerste tussenles ben je heerlijk aan de knutsel met ontbijtrecepten en krijg je de eerste video’s binnen over de macro’s en leer ik je over tussendoortjes.

Les 3:

Lunch

In deze les voegen we de lunch toe aan het ontbijt en ga je hier lekker mee aan de slag. Ook leer je hoe je etiketten moet lezen en beoordelen. 

Les 4:

NAAM VAN DE LES

Korte omschrijving van de les.

Les 5:

NAAM VAN DE LES

Korte omschrijving van de les.

Les 7:

NAAM VAN DE LES

Korte omschrijving van de les.

Bonusles 1:

NAAM VAN DE BONUS

Korte omschrijving van je bonus.

Bonusles 2:

NAAM VAN DE BONUS

Korte omschrijving van je bonus.

Bonusles 3:

NAAM VAN DE BONUS

Korte omschrijving van je bonus.

RESULTATEN VAN JOUW ONLINE PROGRAMMA

=

Voorbeeld van een resultaat

=

Voorbeeld van een resultaat

=

Voorbeeld van een resultaat

=

Voorbeeld van een resultaat

=

Voorbeeld van een resultaat

=

Voorbeeld van een resultaat

NAAM ONLINE PROGRAMMA start op DATUM

Wil je het programma in [nummer] termijnen betalen? 
Klik hier om in te termijnen te betalen.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

“Voorbeeld testimonial van een klant”

Naam van een klant

KORT STUKJE OVER JOU

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur dui orci, tincidunt vitae dapibus nec, facilisis ac nibh. Aliquam vel gravida nunc. Suspendisse elementum, leo ac sodales tristique, nisl elit dapibus mauris, id porttitor mi eros nec ligula. Integer facilisis vehicula efficitur. Curabitur ullamcorper eget metus sit amet interdum. Cras vestibulum ligula eget nisi efficitur, a vestibulum sem scelerisque. Mauris molestie elementum sagittis. Duis augue metus, eleifend nec odio eu, tristique sollicitudin ante. In auctor nisl id sapien consectetur, sed interdum dolor convallis. Ut ac sem quis libero tincidunt fermentum quis non nibh. In hac habitasse platea dictumst.

[Jouw naam handgeschreven?]

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben totaal niet technisch. Wat nu?

WordPress is een heel gebruiksvriendelijk systeem. Je hoeft niet te programmeren of te coderen. Merk je toch dat het programma niet voor je werkt, neem dan contact met me op, dan kunnen we samen kijken hoe je toch alles uit het online programma kunt halen. In het uiterste geval is het mogelijk om na de eerste twee lessen alsnog je deelname te annuleren.

Kan ik dit programma wel doen op mijn computer?

Je hebt alleen internet nodig op je computer. Bijvoorbeeld Google Chrome.

Heb ik een nieuwe website nodig voor mijn online academie?

Je huidige website blijft gewoon online staan, gedurende dat jij bezig met de nieuwe academie. Wij gaan onder een aparte WordPress omgeving starten met het bouwen van een academie. Ik leg in de lessen stap voor stap uit hoe je een aparte WordPress omgeving kunt installeren op je eigen webhosting.

Moet ik eerst jouw basis programma DESIGN YOUR DREAM volgen? Voordat ik meedoen met Next level?

Nee dit is niet verplicht. Je krijgt in mijn ‘Next level’ programma ook uitleg hoe je met Divi kunt werken en hoe je een academie kunt bouwen. Je hoeft het basis programma niet te volgen.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, je kunt in 6 termijnen betalen. Voor betaling in 6 maandelijkse termijnen van €175,- per maand.

Ik heb al een huisstijl en een website, hoe kan ik dit verwerken in een online programma?

Tijdens de video’s krijg je tips hoe je de bestaande huisstijl kunt verwerken in een nieuwe lay-out van je programma.

Moet ik al ervaring hebben met WordPress?

Nee, je krijgt de basis uitgelegd van WordPress

Ik ben nog niet begonnen met mijn eigen bedrijf. Kan ik dan wel meedoen?

Ja, je kunt zeker meedoen. Het is wel belangrijk dat je weet wat je precies wilt met je bedrijf. Wat is je visie/missie en ideale klant?

Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?

Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.

Tot wanneer blijven de video’s online staan?

De video’s blijven altijd online staan.

Tot wanneer blijft de besloten Facebookgroep actief?

De besloten Facebookgroep van DESIGN YOUR DREAM next blijft twee maanden actief. Daarna heb je nog een maand de tijd om vragen te stellen en daarna mag je gratis lid worden van de Facebookgroep van DESIGN YOUR DREAM waar alle deelnemers van mijn programma’s in zitten.

Ik heb al deelgenomen aan Design your Dream, krijg ik nu korting?

Wat gaaf dat je je droomwebsite hebt gemaakt met Design your Dream! Super leuk dat je interesse hebt in het Next Level programma. Je kunt een mega korting krijgen als je iemand kent die interesse heeft in mijn basis programma van DESIGN YOUR DREAM. Stel dat jouw vriendin of een collega onderneemster zich aanmeldt voor mijn basis programma, dan ontvang jij €197,- korting op het Next Level programma. Je betaalt dan €800,- voor mijn programma. (exclusief btw)

“Voorbeeld testimonial van een klant”

Naam van je klant

Hier komt de testimonial.

Naam van je klant

Hier komt de testimonial.

Naam van je klant