Selecteer een pagina

 

Ben jij klaar om bewuste keuzes te leren maken op het gebied van voeding, keuzes op basis van weten wat je lijf nodig heeft?

 

Ben je bereid hier verandering in aan te brengen en korte metten te maken met vermoeidheid, slechte concentratie en/of lichamelijke klachten?

Leer hoe je met kennis over voeding gecombineerd met kennis over je lichaam, optimaal kunt functioneren. Bijvoorbeeld hoe je jezelf echt kunt voeden, want een volle buik na een lekkere maaltijd voelt misschien prettig, maar de vraag is of je lichaam de benodigde voedingsstoffen haalt uit wat je eet. Manifesteer een gezond, vitaal en energiek leven waar je je dromen, wensen en ambities behaalt.

Ik leer jou de basisprincipes van voeding. Voorbij de bekende kaders van het Voedingscentrum, voorbij ontbijten en lunchen met een boterham. Voeding is uiteraard enerzijds wat je in de mond stopt, anderzijds hoe je met je eetmomenten omgaat. Ook van belang zijn:
– hoe druk is je leven?
– hoeveel ballen heb je hoog te houden?
– hoeveel beweeg je?
– neem je voldoende tijd om te ontspannen?
Sta je jezelf toe kritisch naar je leven te kijken en waar nodig veranderingen aan te passen? Het geheim zit ‘m eigenlijk altijd in kleine stappen. Ik geloof niet in het roer om te gooien, wel in aanpassingen.

Misschien heb je mooie dingen bereikt in je leven. Denk aan een gezin, je droombaan, op sportgebied, en voel je nu in elke vezel van je lijf dat je een volgende stap te zetten hebt. Een stap die je leert super goed te zorgen voor je lichaam genaamd huis. Je hebt er maar één van en de verantwoordelijkheid hierover ligt echt bij jou.

Maar, je weet niet goed hoe… Misschien heb je boeken gelezen over verschillende diëten, en het vervelende in voedingsland is dat iedere zienswijze weer andere dingen beweert. Wat is nu gezond en wat niet? Waar het op neer komt, is dat wat gezond voor jou is, misschien niet gezond is voor mij, of voor je moeder. Elk lichaam, hoezeer we ook op elkaar lijken, is anders. Dat we zo anders zijn, ligt voor een gedeelte uit welk nest je komt, deels hoe gezond je so far geleefd hebt. 

Je voelt, dat wat je nu eet, beter kan. Maar hoe, wat, wanneer, daar komen de vraagtekens op. Weet dat deze vragen de juiste zijn en dat antwoord aardig dichtbij is! Ik ben zelf een intuïtief persoon en weet dat voelen juist je kracht kan zijn. 
Ik maak gebruik van een super uitgebreid bloedonderzoek waaruit een advies komt, die ik uitgebreid met je bespreek. Het bloedonderzoek wordt vooraf gegaan door een uitgebreide intake, waarin ik je het hemd van het lijf vraag om een goed beeld van jou en je klachten te krijgen. Maar ook, waar ben je goed in, waar liggen jouw uitdagingen? We pakken het door op voedingsgebied en je krijgt ook van mij tips om met je uitdagingen aan de slag te gaan. Dit alles, om tot een totaal mooi eindresultaat te komen. 

Na het bespreken van de uitslag krijg je een uitgebreide map van me mee waarin alles uitgelegd wordt, én waar je gelijk aan de slag kunt met het deleten van bepaalde producten, deze kan vervangen door…, en natuurlijk voldoende recepten. Ook zal je een suppletie-advies krijgen om in ieder geval de eerste periode tekorten aan te pakken, detox in te zetten, je darmen te herstellen, enz. Dit advies is op jouw bloedonderzoek afgesteld en is dus op jou afgestemd. 

Ontdek hoe leuk het is om baas over eigen energie te zijn!

Ik ben een paar jaar geleden met voeding aan de slag gegaan, toen het spelenderwijs op mijn pad kwam. Het bracht mij zóveel energie, zóveel zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan! Maar ik merkte ook dat voeding alleen niet voldoende was voor mij; ik kamp sinds mijn kinderjaren al met matig eczeem. Niet op mijn hele lichaam, maar zéker vervelend, van jeukend tot brandend. Ik ben klaar met hormooncremes smeren, voeding alleen genas mij niet helaas. 

Ik onderneem vanuit creatie, afstemming en intuitie. Ik heb geen duidelijke strategie en marketingplan. Ik stem af op wat ik te doen heb en ben ondertussen heel goed geworden in manifesteren. Mijn intuitie is mijn innerlijk kompas en raadgever. Dat leer ik andere ook, tezamen met persoonlijke en spirituele ontwikkeling die zorgen dat je door je limiteringen van succes heen breekt. 

Want succesvol kun je niet worden, je kunt het alleen maar zijn. Door het te zijn en te doen wat voor jou goed voelt boek je als vanzelf succesvolle resultaten. Het zit allemaal al in je!